SMart Mirror

De multifunctionele marketingspiegel

Aankleding, bezoekers registreren en marketing in één!

Wij, van RS-Mirror, een superjong en dynamisch bedrijf hebben vanuit eigen beheer een hoogwaardige multifunctionele marketingspiegels in verschillende maten. Met of zonder verplaatsbare zuil! Een ideaal element om uzelf, uw medewerkers en bezoekers gastvrij te ontvangen op uw locatie. Er is keuze uit een spiegel met zuil zodat deze verplaatsbaar is, of een hangende reclamespiegel. 

Z

Communicatie & gastvrijheid in één

Z

Verplaatsbare zuil of een vaste spiegel

Z

Mogelijkheden voor een verdienmodel

Via de spiegel of het narrowcasting-scherm kan de bezoeker worden aangesproken met een welkomstboodschap (of andere uiting) en tegelijkertijd kan er hier een reclame-uiting van andere bedrijven getoond worden

Tevens is het voor uw gasten mogelijk om hun gegevens in te voeren door middel van het touchscreen. Deze kunt u gebruiken om eventuele aanbiedingen aan uw huidige klanten over te brengen of contact met ze op te nemen. Ook kun u leuke reclame-uitingen plaatsen op het scherm, van u zelf of andere bedrijven. De uitingen kunt u zelf 24/7 beheren via ons bestaande CMS. Dat kan zowel met tekstboodschappen, video, foto en met of zonder geluid. Ook is het mogelijk om uitingen in te plannen. De multifunctionele marketingspiegel is dus een moderne en handige aankleding voor uw bedrijfsruimte of hotspot!

RS Mirror zorgt voor de installatie van de spiegel en verhelpt eventuele problemen
De belangrijkste voordelen:

Mogelijkheden voor een verdienmodel

 

Verplaatsbare zuil of vaste spiegel


 

Forced exposure, men kan niet om de zuil heen en het is een moderne aankleding voor uw ruimte met vele opties!

Aanschaf oplossingen

Lease

Een maandelijks bedrag voor de Smart Safety Mirror.

6, 12 of 18 maanden

 

Koop

Een éénmalige investering voor de Smart Safety Mirror.

Op aanvraag