Narrowcasting

Lees alles over de mogelijkheden.

Laat zien wat je doet

Laat zien wat je doet

Narrowcasting is uitermate geschikt als unieke en opvallende communicatiedrager naar medewerkers, gasten, bezoekers en/of voorbijgangers. De schermen, op maat gemaakt, zijn dan ook een duurzame investering met oneindig veel communicatiemogelijkheden.

Via dit multimediale kanaal kunt u doelgericht informeren, motiveren en inspireren. Narrowcasting zorgt naast een innovatieve manier van communiceren ook voor een optimale stopping power.

Immers, iedereen kijkt (on)bewust altijd in een scherm, dat zorgt voor extra attentiewaarde. De mirrors zijn eenvoudig in gebruik. Daarnaast kunt u gemakkelijk op afstand bepalen welke boodschappen u op uw scherm(en) wilt laten zien.

Via een persoonlijke inlog op ons Content Management Systeem (CMS) kunt u online de uitingen op uw scherm(en) aansturen en wisselen. Dit kunnen foto’s of video’s zijn, maar ook nieuws‑streams (RSS-feeds) en/ of social media- berichten. Met of zonder geluid. U heeft 24/7 volledige controle en uiteraard kunt u per scherm verschillende publicaties laten zien. Ook is het mogelijk om uitingen alleen in een bepaald tijdsbestek af te beelden.

Plaatsingen van de spiegels kunnen zowel in- als outdoor worden gedaan. De schermen kunnen bij de sanitaire voorzieningen, de bedrijfskantine, bij de koffieautomaat, in de centrale hal, in de entree of een andere geschikte plek binnen uw bedrijf worden geplaatst. Iedereen ziet de communicatie daardoor meerdere keren per dag. Zo komt en blijft uw communicatie top of mind bij uw medewerkers en/ of gasten.

Eenvoudig te bedienen

Ook achter een raam om bijvoorbeeld (dag)aanbiedingen of andere communicatie te tonen. Verder leveren wij ook schermen voor outdoor. De narrowcasting-schermen kunnen optioneel worden voorzien van een touchfunctie. Zo kunt u bijvoorbeeld relevante data verzamelen van medewerkers en/of gasten. Ook is het mogelijk om zo laagdrempelig en op een vernieuwde manier klantervaringen op te vragen of om bijvoorbeeld als vermaak een mini-quiz/game aan te bieden over uw merk(en). Uw scherm kan ook worden voorzien van uw logo of huisstijl. Zo wordt uw instore branding optimaal uitgedragen.

Z

Communicatie & gastvrijheid in één

Z

Verplaatsbare zuil of een vaste spiegel

Z

Mogelijkheden voor een verdienmodel

Aanschaf oplossingen

Lease

Een maandelijks bedrag voor de Smart Safety Mirror.

6, 12 of 18 maanden

 

Koop

Een éénmalige investering voor de Smart Safety Mirror.

Op aanvraag