Smart Safety Mirror

De mobiele reclamespiegel

Desinfectiezuil en Mobiele Reclame spiegel in één!

Wij, van RS-Mirror, een superjong en dynamisch bedrijf hebben vanuit eigen beheer een hoogwaardige dispenser-zuil. Een ideaal element om uzelf, uw medewerkers en bezoekers te beschermen: De dispenser-zuil met ingebouwde Smart mirror én narrowcasting kan worden geleverd met een lijst in kleur naar keuze.

Via de spiegel of het narrowcasting-scherm kan de bezoeker worden aangesproken met een welkomstboodschap (of andere uiting) en tegelijkertijd worden gewezen op het hygiëneprotocol welke is opgesteld volgens de standaarden van het RIVM.

Tevens is het voor uw gasten mogelijk om hun gegevens in te voeren door middel van het touchscreen. Dit neemt voor u als eigenaar veel zorgen weg in deze onzekere tijden. De uitingen kunt u zelf 24/7 beheren via ons bestaande CMS. Dat kan zowel met tekstboodschappen, video, foto en met of zonder geluid. Ook is het mogelijk om uitingen in te plannen. De slimme dispenser-zuil is een vertrouwde, blijvende en praktische oplossing om communicatie, gastvrijheid én veiligheid te combineren met elkaar tijdens de corona.

RS Mirror levert de dispenser afgevuld, de na vulling zal door de gebruiker moeten worden voorzien. De belangrijkste voordelen:

  • Hygiëne, communicatie & gastvrijheid in één
  • Verplaatsbare zuil
  • Sluit aan bij corona-richtlijnen
  • Forced exposure, men kan niet om de zuil heen
  • Mogelijkheden voor een verdienmodel

Bekijk de video

Lease

Een maandelijks bedrag voor de Smart Safety Mirror.

6, 12 of 18 maanden

Koop

Een éénmalige investering voor de Smart Safety Mirror.

Op aanvraag

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op!